Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Gatto Piccolo bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: FLOS
  • Flos Gatto Piccolo bordlampe Elministeren
3.140,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Flos Gatto Piccolo bordlampe er designet af Achille Castiglioni og Pier Giacomo Castiglioni i 1960.

Power coated i hvid stålstruktur sprayet med en unik “cocoon” resin skaber diffuseren som yderligere er beskyttet med en transparent overflade.

H: 30cm
B: 19cm

Leveres med 1,80mtr ledning

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

60W

Fatning

E14

Dæmpning

Farvetemperatur

Farve

Vægt

0.90kg

Om producenten

Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.