Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Clessidra væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: FLOS
  • Flos Clessidra væglampe mørkebrun Elministeren
  • Flos Clessidra væglampe krom Elministeren
  • Flos Clessidra væglampe hvid Elministeren
  • Flos Clessidra væglampe grå Elministeren
  • Flos Clessidra LED væglampe indendørs Elministeren
  • Flos Clessidra LED væglampe udendørs Elministeren
3.250,00 kr
3.250,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Her finder du LED teknologi i smukt design. I 2011 har Antonio Citterio designet Flos Clessidra væglampe. Lampen kan benyttes både inden- og udendørs.

Flos Clessidra væglampe giver et direkte/indirekte lys via to LED lyskilder som peger henholdsvis op og ned. Huset til Flos Clessidra væglampe er fremstillet ved en aluminium pressofusion og diffusere er i PMMA.

Leveres høj-effektive linser, ikke udskiftelige, som er specielt fremstillet til formålet.

B: 76mm

H: 242mm

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

10W

Fatning

2xLED

Farvetemperatur

Farvegengivelse

80

Lumen

812

Farve

, , ,

Spredning

20gr., 40gr.

Vægt

1.10kg

IP

55

Om producenten
Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.