Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Chapo bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: FLOS
  • flos Chapo bordlampe Elministeren
  • flos Chapo bordlampe Elministeren
  • flos Chapo bordlampe Elministeren
  • flos Chapo bordlampe Elministeren
3.050,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Flos Chapo bordlampe er designet af Philippe Starck som er kendt for nytænkede og anderledes design. Denne lampe er inspireret at de gamle dansere som efter aftenens optræden smider deres hat gennem luften. Ja, hvorfor ikke lande på lampen og fremstå som en dekorativt element.

Lampen giver et direkte lys. Aluminium struktur med photo-ætset diffuser. Optisk tænd/sluk funktion på foden og stikprop med adaptor som passer til de fleste elektriske systemer.

Der er indbygget en USB-udgang i foden af lampen, så det er muligt at oplade de mest almindelige smartphones eller tablets.

H: 400mm
B: 125mm hoved
B: 110x110mm fod

Leveres inkl. LED-lyskilde, 8W, 2700 Kelvin, CRI=93, 310 lumen

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

8W

Fatning

LED

Dæmpning

Farvetemperatur

Farvegengivelse

93

Lumen

310

Farve

Vægt

0.90kg

Om producenten
Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.