Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Arco LED gulvlampe

Til forrige side
Type: LED gulvlamperProducent: FLOS
19.995,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Flos Arco LED gulvlampe er designet af Giacomo Castiglioni for Flos.

Elegant og klassisk Flos Arco LED gulvlampe giver et direkte lys. Foden er af hvid Carara marmor. Teleskopisk arm i rustfri stål med satin overflade. Poleret alu lampeskærm som kan drejes og justeres.

Mål: 235mmx550mm fod

Ø 315mm skærm

H: 2400mm

B: 2120-2210mm teleskoparm

Leveres inkl. 2,7mtr ledning.

GTIN: 8059607000991
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

28W

Fatning

LED

Dæmpning

Farvetemperatur

Farvegengivelse

93

Lumen

2068

Farve

Vægt

63.80kg

Om producenten
Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.