Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Aoy bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: FLOS
  • Flos Aoy bordlampe Elministeren
  • Flos Aoy bordlampe Elministeren
18.750,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Flos Aoy bordlampe blev designet af Achille Castiglioni helt tilbage i 1975. Flos Aoy bordlampe har altid stået som et ikon og er klassisk og moderne på samme tid.

Flos Aoy bordlampe er lavet at klassiske og gode materialer, nemlig klart glas til yderskærm og opaliseret glas til inderskærmen. Disse to glasstykker giver tilsammen en flot form af en bord lampe, samtidig med at pæren ikke blænder da det opaliseret glas afskærmer det direkte lys fra pærerne.

Leveres inkl. lyskilder og 2,3mtr ledning med mellemafbryder for begge lyskilder.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

2x8W

Fatning

2xE27

Farvetemperatur

Lumen

740/525

Farve

Vægt

12.10kg

Om producenten

Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.