Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Fabbian Aerostat Ø43 pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Fabbian
Nyhed
  • Fabbian-Aerostat-pendel-Oe43-sort.jpg
  • Fabbian-Aerostat-pendel-Oe43-kobber.jpg
  • Fabbian-Aerostat-pendel-Oe43-messing.jpg
  • Fabbian-Aerostat-pendel-Oe43-kobber_miljoe.jpg
5.675,00 kr
5.675,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Fabbian Aerostat Ø43 pendel er superflot og har et unikt mundblæst hvidt opalglas, hængende i en sort, messing eller kobber metalramme, hvilket gør den meget elegant og original.

Fabbian Aèrostat Ø43 pendel kan bestemt kunne udsmykke en stue, lounge og køkkenet, med sin flotte belysning og passer i serien af pendler, loftlamper, bordlamper og gulvlamper med samme smukke glasform.

230V

Max 150W – E27 sokkel

H: 64cm

Ø: 43cm

Se også andre spændende Fabbian produkter

Brand

Fabbian

28 arkitekter og kendte designere (fx Tobia Scarpa, Roberto Pamio og Paolo De Lucchi) er med til at designe de karakteristiske lamper for det italienske brand Fabbian. Virksomheden så dagens lys allerede i 1961. Den blev hurtigt en anerkendt spiller på det internationale marked som producent af moderne design-belysning til både boligen og projektmarkederne.

Tidsløst og banebrydende design

Fabbians tradition for kvalitet, nyskabelse og banebrydende design betyder, at de i mere end 50 år har leveret smukke produkter til verdens designelskere. I Danmark kender vi bedst Ice Cube-serien. Den og mange andre mesterværker kan du købe her på siden, ligesom vi forhandler loftslamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper fra Fabbian.

State of the art

Fabbian er placeret i det nordøstlige Italien, hvor de producerer deres lamper ved brug af avancerede produktionsmetoder. De nyeste trends og tendenser fortolkes, favnes og omsættes i kvalitets designerbelysning. En belysning, der er kendt for et unikt og karakteristisk Fabbian-præg. Enkelt, elegant, køligt.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

150W

Fatning

E27

Farve

, ,

IP

20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter