Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estuluz Obs pendel med lysdæmpning

Til forrige side
Type: LED-loftlamperProducent: Estiluz
  • Estiluz Obs pendel
7.152,00 kr
7.152,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

OBS- LED pendel med lysdæmpning

Designet af Estudi Rubaudi´

Fra Estiluz kommer modellen OBS, der er en smuk pendel designet i metal med guld eller hvid finish.  OBS pendel findes med 3 og 5 reflekterende elementer, der med sit indirekte lys giver en blød og behagelig belysning i rummet. Lyset er LED og kan styres med TRIAC dæmp.  Justerbar ophængshøjde.

T-3225: OBS pendel med fem elementer.

T-3226: OBS pendel med tre elementer.

 

Model: T-3225

Størrelse: Ø740mm/ H:792mm

Ophængshøjde: Justerbar, max. 4790mm

Model: T-3226

Størrelse: Ø531mm/H:492mm

Ophængshøjde: Justerbar, max. 4490mm

 

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 90+

Lumen

3x730lm, 5x730lm

Max. wattage

3x10W, 5x10W

Dæmpning

Farve

,

Model

3 Shade, 5 Shade

IP

IP20

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere