Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Poulpe P2949 gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Estiluz
13.999,00 kr
13.999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Estiluz Poulpe P2949 gulvlampe er en dekorativ lampe som kan placeres overalt i rummet. Samtidig er Poulpe P2949 æstetisk og en fornøjelse at se på også når den er slukket. Formen er skabt ud fra en blæksprutte som med sine lange arme blidt samler sig ved gulvet og indfanger lyset.

Estiluz Poulpe P2949 giver et indirekte nedadrettet lys gennem en akryl diffuser.

Ø400mm top
Ø591mm gulv
H1670mm

Leveres inkl. ledning med stikprop og ekskl. E27 max. 20W lyskilde

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

20W

Fatning

E27

Dæmpning

Farvetemperatur

Lumen

1512

Farve

,

IP

20

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere