Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Obs A-3220L væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Estiluz
  • Estiluz Obs A-3220L væglampe kobber Elministeren
1.925,00 kr
1.925,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Estiluz Obs A-3220L væglampe er inspireret af naturens former. Med et vægbeslag og en skærm, giver Obs en pæn baggrundsbelysning. Lyset projiceres op imod væggen som giver et varmt lys rundt i rummet.

Estiluz Obs væg- og loftlampe versioner består af et beslag og en skærm som kan vippes op til 60 grader, som gør det muligt, ved hjælp den elegante pind, at retningsbestemme lyset. På væglampen er det også muligt at vippe skærmen, så lyset kommer mere op- eller nedad.

Ø200mm

H320mm

D83mm

Leveres inkl. LED 15W, 2700 Kelvin, CRI>90, 1092 lumen lyskilde, som er Triac dæmpbar.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

17W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Lumen

1040

Spredning

120gr.

Farve

, ,

IP

20

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere