Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Moon P3007 gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Estiluz
6.475,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Estiluz Moon P3007 gulvlampe er en dekorativ lampe som kan placeres overalt i rummet. Samtidig er Moon æstetisk og en fornøjelse at se på også når den er slukket. Formen er skabt ud fra månen og kan rotere rundt om sin akse samt hæves mod lodret.

P-3007 leveres med lysdæmper integreret i lampens stander og er placeret midt på som trykfunktion og står ud med en rød kontrast.. Ligeledes er den elegante arm til at justere lysets retning også fremhævet med en rød markering.

Lampen findes leveres i krom med sort trimring

Ø140mm top

Ø280mm gulv

H1560mm max

Leveres inkl. LED 6,1W, 2700 Kelvin CRI>80, 350mA, 665 lumen lyskilde

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

160W

Fatning

R7

Farve

IP

20

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere