Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Maine Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Estiluz
  • Estiluz Maine Pendel
3.995,00 kr
3.995,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Estiluz Maine Pendel er en smuk dekorativ lampe, som kan installeres lige over anvendelsesstedet.

Samtidig er Maine æstetisk og en fornøjelse at se på også når den er slukket.

Estiluz Maine pendel giver et direkte nedadrettet lys gennem en akryl diffuser. Det er muligt at indstille nedhængningshøjden via wiresystemet.

Leveres inkl. 2 meter wire (justerbar) og 2meter stofledning.

Ø365mm

H140mm

Leveres inkl. 15W LED, 1275 lumen, med Triac dæmpning og loftroset.

Designet af Goula & Figuera

 

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

17W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Lumen

1320

Spredning

120gr.

Farve

, , ,

IP

20

Farve loftroset

Sort, Hvid

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere