Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Emma T-3405L Loftlampe

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Estiluz
  • Estiluz Emma T3405L Loftlampe
4.765,00 kr
4.765,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Estiluz Emma T-3405L Loftlampe er en moderne dekorativ lampe, der vil passe ind som en fantastisk og dekorativ element i boliginteriør.

Samtidig er Emma enkel dog alligevel en smuk belysning, der  lægges mærke til i rummet.

Estiluz Emma T3405L giver et direkte nedadrettet lys gennem en akryl diffuser. Det er muligt at indstille nedhængningshøjden via wiresystemet.

Leveres inkl. 1,7mtr wire (justerbar)

Ø400mm

H116mm

Leveres inkl. LED 20W, 2700 Kelvin, CRI>80, 1700 lumen, Triac dæmpbar

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

17W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Lumen

1320

Spredning

120gr.

Farve

,

Modelnavn

T-3405L

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere