Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Button LED pendellampe

Til forrige side
Type: LED-loftlamperProducent: Estiluz
3.454,00 kr
3.454,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

BUTTON – LED pendellampe

Designet af Francesc Rife´

Button er en smuk og slank pendel fra Estiluz, der er fremstillet af aluminiumskærm i kompakt størrelse og integreret LED. Pendlen er Ø14 og fås i sortmalet, grå eller hvidmalet finish. Justerbar højde og velegnet til at ophænge enkeltvis eller at skabe kompositioner.

Button pendel med sin kompakte størrelse giver et overraskende effektivt lys. Lysstyrken er op til 1073 lm i 3000K og med en god farvegengivelse >80.  Vælg mellem  dæmpbar med ophængs ledning  og ikke- dæmpbar med ophængs roset modeller.

Ophængshøjde: Justerbar, max 3800mm

 

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Dæmpning

dæmpbar, ikke dæmpbar

Farve

, ,

IP

IP20

Lumen

1073lm

Farvegengivelse

CRI 80+

Max. wattage

10W

Størrelse

Ø14cm H:20cm

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere