Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Estiluz Ballon A-3050L væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Estiluz
2.635,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Estiluz Ballon A-3050L væglampe er en moderne dekorativ lampe som blandt andet har vundet en af Spaniens mest prestigefyldte design priser, nemlig Silver Delta Prize, for dens originalitet, kvalitet og kreativitet.

Ballon A-3050L serien er designet ud fra en glædens hukommelse ved at lade en ballon stige til vejrs og følge dens vej op i himlen. Både loft– og vægversionen af Estiluz Ballon er fremstillet med en skærm i satineret polyethelen, et materiale som giver en ensartet og flot lysfordeling og samtidig kan skjule lyskilden inde i lampen. Dertil kommer der en flot rød ledning ud af lampen som, i vægversionen, har tre funktionsmuligheder, henholdsvis baggrundslys, pilotlys eller sluk. Pilotlyset er en lille 0,5W LED som giver en let belysning af mørke områder og virker som ledelys i natten.

Ø260mm

H344mm + 500mm rød ledning

Leveres ekskl. LED E27 max. 20W lyskilde.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

13W

Fatning

E27

IP

20

Om producenten
Hos Elministeren.dk er vi stolte af, at vi er nogle af de første til at præsentere den spanske dekorative belysningsproducent Estiluz på det danske marked. Dette sker i samarbejde med Leaning Towards Design, som er skandinavisk importør af brandet.

High-end dekorativ belysning

Virksomheden blev grundlagt i 1969 nord for Barcelona. Estiluz' fokus er at designe, udvikle, fremstille og distribuere high-end dekorative belysningsprodukter. Det særlige ved Estiluz er, at de fremstiller og producerer alle deres lamper på egne fabrikker. Dermed kan de sikre kvaliteten fra det første metal formes til lamperne står færdige.

Global pioner

Firmaets elegante, funktionelle og tidløse design, gode kvalitetsmaterialer og produktudvikling har gjort Estiluz til en global pioner i belysningsbranchen med regionale salgskontorer i Paris, New York og Frankfurt. Brandet er blandt andet kendt for sine Balloon-lamper, som giver en elegant og dekorativ belysning på barnets værelse.

Førende karismatisk brand

Estiluz bliver opfattet som et af de mest karismatiske brands i belysningsbranchen og er internationalt anerkendt med priser såsom Mention on Honor for den europæiske Design Management Award 2010 og Delta Award 2012 for den originale design med Balloon-lampen.

Læs mere