Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Dipping Light Bord Lampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Marset
Pladsholder
2.249,00 kr
2.249,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Ud over sin funktion som lampe forsøger Dipping Light at begejstre. Når det er tændt,
sigter dets forskellige farver nuancer lyset, hvilket skaber en magisk omgivelses effekt. Når den er slukket, er dens farvede glaskugle
et objekt, der er fyldt med skønhed, og et iøjnefaldende designstykke til en hylde, sengen eller et bord.
Jordi Canudas er en alkymist af lys.

Produktspecifikationer
Farve

, , , , ,

Om producenten
Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.