Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Darø Paso TRI35 pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Darø
  • Darø Paso TRI35 P1 pendel blå
  • Darø Paso TRI35 P1 pendel grå
  • Darø Paso TRI35 P1 pendel hvid
  • Darø Paso TRI35 P1 pendel sort
  • Darø Paso TRI35 P1 pendel sort_1
  • Darø Paso TRI35 P1 pendel sort_2
  • Daroe-Paso-TRI35-P1-pendel-hvid.jpg
  • Daroe-Paso-TRI35-P1-pendel-sort.jpg
Darø logo
1.145,00 kr
1.145,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Darø Paso TRI35 pendel har et simpelt, moderne udtryk og skaber en spændende design-værdi i indretningen. Basisfarven for Paso er sort, hvilket signalerer æstetik og design. Paso er designet med den sorte farve som udgangspunkt for at skabe en tidløst og klassisk lampe, og den er produceret ved brug af de bedste materialer. Det simple design gør lampen let at samle selv, og hele kollektionen har flot samhørighed. Skærmen fås i flere moderne farver.

230V
Max 60W – E27 sokkel

H: 23cm
B: 35cm
D: 35cm

Leveres inkl. 3 meter sort tekstil ledning og baldakin

Brand

Darø

Den familieejede belysningsvirksomhed Darø er drevet af passion for dansk designtradition. Omdrejningspunktet er højkvalitetsbelysning med et tidløst og ikonisk udtryk. I 1969 præsenterede Kjeld Darø første gang virksomheden, men faktisk trækker den spor helt tilbage til 1948, hvor forældrene Helmuth og Helga Darø indledte familiens interesse for belysning med design og produktion af lampeskærme. Virksomheden har gennem årene har høstet flere internationale priser.

I dag ejes og drives DARØ af anden generation, som med stor dedikation til lampedesign udvikler simple veje til at skabe liv og glæde gennem belysning. Designfilosofien bygger på den lille detalje, som overrasker med værdiskabende æstetik og funktionalitet.

DARØ tager belysning til overraskende højder og søger inspiration uventede steder. Nerven i lampeproducenten  er nutidens designere, som skaber originale, unikke løsninger, fordi de forstår at afkode den tid, vi lever i.  Design udspringer af nutiden, men har potentiale til at blive fremtidens klassikere.

Læs mere

Darø logo
Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Max. wattage

60W

IP

20

Farve

, , ,

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter