Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Darø Costa 10 W1 væglampe – Sort

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Darø
  • Darø Costa 10 W1 væglampe sort
  • Darø Costa 10 W1 væglampe sort_1
  • Darø Costa 10 W1 væglampe sort_2
  • Darø Costa 10 W1 væglampe sort_miljø
895,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Darø Costa 10 W1 væglampe sort tilføjer et kubistisk look til Darø´s flotte væglamper. Costa´s design er baseret på samme principper som Darø´s andre væglamper, og bidrager til den røde tråd i Darø´s designlinje. De kvalitetsmaterialer, der er brugt til at lave Costa udstråler kvalitet og holdbarhed. Den 5 millimeter tykke aluminiumsskærm giver et robust og holdbart udtryk, mens det reflekterende sølv indvendig på skærmen skaber en fantastisk effekt.

230V
Max 33W – G9 sokkel

H: 9cm
B: 10cm
D: 11,5cm

Leveres inkl. 2 meter transparent ledning m/afbryder og hanstik.

Se også Darø Costa 10W W1 væglampe – Hvid

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

G9

Max. wattage

33W

IP

20

Farve

Om producenten
Darø logo
Den familieejede belysningsvirksomhed Darø er drevet af passion for dansk designtradition. Omdrejningspunktet er højkvalitetsbelysning med et tidløst og ikonisk udtryk. I 1969 præsenterede Kjeld Darø første gang virksomheden, men faktisk trækker den spor helt tilbage til 1948, hvor forældrene Helmuth og Helga Darø indledte familiens interesse for belysning med design og produktion af lampeskærme. Virksomheden har gennem årene har høstet flere internationale priser. I dag ejes og drives Darø af anden generation, som med stor dedikation til lampedesign udvikler simple veje til at skabe liv og glæde gennem belysning. Designfilosofien bygger på den lille detalje, som overrasker med værdiskabende æstetik og funktionalitet. 

Darø tager belysning til overraskende højder og søger inspiration uventede steder. Nerven i Darø er nutidens designere, som skaber originale, unikke løsninger, fordi de forstår at afkode den tid, vi lever i. Darø-design udspringer af nutiden, men har potentiale til at blive fremtidens klassikere.

Læs mere