Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Darø Archos 12 W1 væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Darø
Nyhed
  • Daroe-Archos12-W1-vaeglampe-hvid.jpg
  • Daroe-Archos12-W1-vaeglampe-miljoe.jpg
  • Daroe-Archos12-W1-vaeglampe-sort-miljoe.jpg
  • Daroe-Archos12-W1-vaeglampe-sort.jpg
Darø logo
795,00 kr
795,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Darø Archos 12 W1 væglampe er trods sin kraftige aluminiumsskærm designet til at udstråle elegance, kvalitet og holdbarhed. Den udvendige, matte farve skaber en flot kontrast til det reflekterende sølv indvendig i skærmen, der i sig selv skaber en synergieffekt med lyskilden.

Archos passer perfekt til både ophæng ved siden af en fladskærm eller i trappeopgang.

230V

Max 33W – G9 sokkel

H: 16cm

B: 12cm

D: 8,5cm

Leveres inkl. 2 meter transparent ledning m/afbryder og hanstik.

Brand

Darø

Den familieejede belysningsvirksomhed Darø er drevet af passion for dansk designtradition. Omdrejningspunktet er højkvalitetsbelysning med et tidløst og ikonisk udtryk. I 1969 præsenterede Kjeld Darø første gang virksomheden, men faktisk trækker den spor helt tilbage til 1948, hvor forældrene Helmuth og Helga Darø indledte familiens interesse for belysning med design og produktion af lampeskærme. Virksomheden har gennem årene har høstet flere internationale priser.

I dag ejes og drives DARØ af anden generation, som med stor dedikation til lampedesign udvikler simple veje til at skabe liv og glæde gennem belysning. Designfilosofien bygger på den lille detalje, som overrasker med værdiskabende æstetik og funktionalitet.

DARØ tager belysning til overraskende højder og søger inspiration uventede steder. Nerven i lampeproducenten  er nutidens designere, som skaber originale, unikke løsninger, fordi de forstår at afkode den tid, vi lever i.  Design udspringer af nutiden, men har potentiale til at blive fremtidens klassikere.

Læs mere

Darø logo
Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

G9

Max. wattage

33W

IP

20

Farve

,

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter