Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Colors by copenhagen Bellevue bordlampe

Til forrige side
699,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Her fås den moderne Colors by copenhagen Bellevue bordlampe. Den er klassisk i sin stil og med et flot twist af moderne farver, så den fremstår elegant og passer ind i alle hjem.

Colors by copenhagen Bellevue bordlampe med indbygget afbryder i ledningen.

H: 37cm og  Ø 14cm

Leveres inkl. lyskilde.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

4W

Fatning

GU10

Farvetemperatur

Lumen

110

Farve

IP

20

Om producenten
Colors by Copenhagen er et interessant og opsigtvækkende dansk tiltag inden for pendler og designerpærer. Brandet er udviklet af Michael Waltersdorff, der allerede som 18-årig grundlagde firmaet Halo Tech med afsæt i en fascination i at skabe lys baseret på teknologi og funktionelle designløsninger.

Præger den skandinaviske indretning

Ud over pendler, bordlamper og gulvlamper producerer Colors By Copenhagen poplære pærer og fatnings-sæt. Fælles for lamperne er, at de er fulde af charme og flotte detaljer. Det ses blandt andet farverne og i de fleksible æstetiske løsninger.

Unikt koncept hvor du bestemmer designet

Det bærende koncept for Colers By Copenhagen er, at du selv kan designe præcist den pendel, som du drømmer om. Mest populær er Colors by Copenhagen Globepære, som du kan få i flere forskellige størrelser – og som kan udgøre en smuk, enkel og trendy lampe i sig selv. Det kræver blot, at du tilsætter en fatning eller køber et af de smukke fatnings-sæt fra Colors By Copenhagen

Læs mere