Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Belid Viper pendel – LED

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Belid
1.849,00 kr
1.849,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Belid Viper pendel – LED er en elegant lampe som giver meget lys. Den kommer med moderne farver og energibesparende LED.

Ø430x90mm og med 1.5mtr ledning.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

12W

Fatning

LED

Dæmpning

Farvetemperatur

Lumen

840

Farve

, , ,

IP

20

Om producenten
Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Læs mere