Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Belid Ellipse Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Belid
4.990,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Ellipse Gulvlampe Ø400 Mat Hvid/Krom er en skøn lampe i et lækkert design – Designet af Joakim Fihn i samarbejde med Belid. Hoveddelen af Ellipse Gulvlampe Ø400 Mat Hvid/Krom udtryk kommer fra de smukke ringe, der udgør selve lampeskærmen. Ringene, i sig selv, er konstrueret i metal for, at give et helt klassisk udtryk. Den indvendige hvide skygge reflekterer lyset og den nederste skygge sørger for et behageligt og effektivt flow af lys.

Vægt:
6,3 kg
Højde:
1566 mm
Lyskilde:
Max 60W E27
Materiale:
Metal
Farve:
Hvid & Krom
Ø (Diameter):
400 mm

 

GTIN: 7391534043469
Om producenten
Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Læs mere