Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Belid Diablo Bordlampe Messing D300 Led

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Belid
Nyhed
2.645,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Diablo er en eksklusiv serie af pendel, bord, gulv, og væglamper. De er designet i et tidsløst og funktionelt design, Belid har en karakter af personlighed og passer til et hvert rum i boligen. Denne Bordlampe er lavet i messing og er dermed særlig eksklusiv.

Materiale: Metal

Led

Højde: 479 mm

Diameter: 300 mm

W: 5

Om producenten
Oplev en verden af traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet med det svenske designerlampebrand Belid. Siden 1969 har Belid designet lamper med høj funktionalitet og god belysning. Blandt danskernes favoritter er blandt andet Eclipse pendel, Diablo bordlampe og Abbe væglampe.

Førende lysleverandør i Norden

I Varberg på den svenske vestkyst, hvor saltvand møder skoven, har Belid lavet svensk belysning i årtier. I dag er virksomheden én af de førende lysleverandører i Norden og beskæftiger 165 medarbejdere, som arbejder tæt sammen med kunder og partnere om at skabe belysning af højeste kvalitet og funktionalitet.

Den gode lysoplevelse er grøn

Det særlige ved Belid er, at de producerer alt selv på egen fabrik i Sverige, og lamperne kommer stort set komplet samlet fra fabrikken. Virksomheden arbejder ud fra en overbevisning om, at lys skal skabe oplevelser og samtidig tage hånd om miljøet. Derfor er de fokuseret på at skabe lamper med lavt energiforbrug, der fremhæver det smukke i rummet. Se mere om BELID i denne video

Læs mere