Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Axolight U-Light Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Axolight
  • Axolight U-Light Væglampe
  • Axolight U-Light Væglampe Rust
4.999,00 kr
4.999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Axolight U-Light Væglampe knytter sig til en spændende lampeserie, der yderligere består af loftlamper og pendler. U-Light er udformet i væsentligt grafisk design og udtrykker kraft, der giver intenst lys. Kombination af modernitet og æstetikken skaber en harmonisk effekt og en stærk tilstedeværelse i rummet.

Axolight U-Light væglampe er fremstillet af aluminium og fås i to flotte finish, der kan yderligere vælges mellem antracitgrå eller rust brun.

Lyset er indbygget LED modul med et forbrug på 23W og kan dæmpes til den passende styrke.

Væglampen måler 74,5cm i længde, 26,6cm i dybde og har 20x6cm vægbeslag.

Designet af Timo Ripatti

Produktspecifikationer
Farve

,

Spænding

Fatning

LED MODUL

Farvetemperatur

,

Farvegengivelse

CRI 90

Dæmpning

Lumen

1470lm

Lumen/Watt

64

Materiale

Aluminium

Størrelse

L:74,5cm/D:26,6cm Vægbeslag: 20x6cm

IP

IP20

Om producenten
Axolight er en italiensk belysningsproducent specialiseret i high-end dekorative lamper med et ”MADE IN ITALY ” design. Grundlagt i nærheden af Venedig for 25 år siden har virksomhed i dag sine driftscentre i Italien og USA, repræsentanterne i omkring 90 lande i hele verden. Et hvert Axolight – produkt, uanset om det er en standard – eller en skræddersyet, er projekteret, udviklet, testet og håndsamlet i virksomhedens værksted- laboratorium i Scorzè – Venedig. Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionale tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL. Axolight fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight- produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selam. Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og iscenesætte et stemningsfuldt lysspil. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. Mario Alessiani  er en anderkendt designer ved Axolight,  han har designet  Float-kollektion. Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdens miljødag, der er dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomhedskulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed. Axolight fremstiller  produkter med respekt for mennesker og miljø.