Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Axolight Plumage Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Axolight
Nyhed
  • Axolight Plumage Gulvlampe Hvid
  • Axolight Plumage Gulvlampe Rød
  • Axolight Plumage Gulvlampe Orange
  • Axolight Plumage Gulvlampe
82.699,00 kr
82.699,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Axolight Plumage Gulvlampe knytter sig til en unik lampekollektion, der med sit unikke design skaber fantastiske lyseffekter.

Fremstillet i lydabsorberende stof er lampens særegne fjer, der overlapper hinanden rytmisk, skaber både volumen og elegant lethed. Takket være lampens akustiske egenskaber kan støjreduktionen nå op til 35%. Hermed stofkvalitet TREVIRA bidrager til flammehæmmende effekter.

Axolight Plumage Gulvlampe fås kun i en størrelse og måler 180cm i diameter og 300cm i højde.

Gulvlampen passer perfekt til forskellige miljøer, imens Gulvmodellen kræver rummelig plads nok.

Plumage kommer i mange forskellige farvevariationer.  Kontakt eventuelt Elministeren kundeservice for at bestille modeller, der ikke er præsenteret her.

Ser også Axolight Plumage pendel her.

Designet af Manuel & Vanessa Vivian

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Max Wattage per lyskilde

16W

Lyskilde

6x16W LED

Dæmpning

Materiale

Stål/ TREVIRA-Tekstil

Størrelse

Ø180cm/H:300cm Lampefod:Ø90cm

Lampefarve

Hvid, Orange, Rød

IP

IP20

Om producenten
Axolight er en italiensk belysningsproducent specialiseret i high-end dekorative lamper med et ”MADE IN ITALY ” design. Grundlagt i nærheden af Venedig for 25 år siden har virksomhed i dag sine driftscentre i Italien og USA, repræsentanterne i omkring 90 lande i hele verden. Et hvert Axolight – produkt, uanset om det er en standard – eller en skræddersyet, er projekteret, udviklet, testet og håndsamlet i virksomhedens værksted- laboratorium i Scorzè – Venedig. Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionale tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL. Axolight fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight- produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selam. Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og iscenesætte et stemningsfuldt lysspil. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. Mario Alessiani  er en anderkendt designer ved Axolight,  han har designet  Float-kollektion. Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdens miljødag, der er dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomhedskulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed. Axolight fremstiller  produkter med respekt for mennesker og miljø.