Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Axolight Melting Pot Pendel

Til forrige side
Type: IndendørslamperProducent: Axolight
Nyhed
  • Axolight MELTING POT Pendel
  • Axolight MELTING-POT Pendel MELT 115 mørk
  • Axologht Melting Pot Pendel MELT 115
  • Axolight MELTING POT Pendel MELT60
  • Axolight Melting Pot Pendel MELT 120
12.888,00 kr
12.888,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Axolight Melting Pot Pendel er en fascinerende og unik lampe, der knytter sig til en fantastisk lampeserie med overraskende design.  Denne sammensmeltning af forskellige elementer og stilblandinger skaber en uigenkaldelig charme og personlighed til ethvert interiørrum.

Axolight Melting Pot pendel består af farverige lampeskærme med smukke og dekorative mønstre. Vælg mellem to variationer i lys eller mørk mønstret.

Melting Pot fås i tre modelstørrelser, der kan også vælges mellem MELT 60, MELT 115 og MELT 120

MELT 60 måler – 48cm x 51cm x 60cm, leveres med en ledning på 330cm og loftroset Ø15cm/H.5cm. Lyset er E27 16W LED.

MELT115 måler – 115cm x 46cmx 30cm, leveres med en ledning på 330cm og loftroset Ø15cm/H:58cm. Lyset er E27 4x16W LED.

MELT 120 måler – 102cmx 99cmx120cm, leveres med en ledning på 390cm og loftroset Ø15cm/H:5cm. Lyset er E27 3x16W LED

På forespørgsel er der også mulighed for at bestille modelvariationer med  med indersider i guld og krom.  Kontakt eventuelt Elministeren kundeservice for at få mere information herom.

Designet af Sandro Santantonio

 

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Max Wattage per lyskilde

16W LED eller 70W halogen

Materiale

Stål/ Tekstil

Modelnavn

MELT 60, MELT 115, MELT 120

Mønstrefarve

Lys, Mørk

IP

IP20

Om producenten
Axolight er en italiensk belysningsproducent specialiseret i high-end dekorative lamper med et ”MADE IN ITALY ” design. Grundlagt i nærheden af Venedig for 25 år siden har virksomhed i dag sine driftscentre i Italien og USA, repræsentanterne i omkring 90 lande i hele verden. Et hvert Axolight – produkt, uanset om det er en standard – eller en skræddersyet, er projekteret, udviklet, testet og håndsamlet i virksomhedens værksted- laboratorium i Scorzè – Venedig. Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionale tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL. Axolight fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight- produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selam. Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og iscenesætte et stemningsfuldt lysspil. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. Mario Alessiani  er en anderkendt designer ved Axolight,  han har designet  Float-kollektion. Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdens miljødag, der er dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomhedskulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed. Axolight fremstiller  produkter med respekt for mennesker og miljø.