Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Axolight Melting Pot Gulvlampe 

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Axolight
tilbud
  • Axolight Melting POT Gulvlampe Mørk
7.109,00 kr
7.919,00 kr Spar 10% eller 810,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Axolight Melting Pot Gulvlampe er en fascinerende og unik lampe, der knytter sig til en fantastisk lampeserie med overraskende design.

Denne sammensmeltning af forskellige elementer og stilblandinger skaber en uigenkaldelig charme og personlighed til ethvert interiørrum.

Gulvlampen er hele 184cm høj og har 55cm i skærmdiameter.

Axolight Melting Pot pendel består af  en farverig lampeskærm med smukke og dekorative mønstre.

På forespørgsel er der også mulighed for at bestille modelvariationer med  flere dekorative mønstre.

Kontakt eventuelt Elministeren kundeservice for at få mere information herom.

Ser også relaterede lamper i samme serie her. 

Designet af Sandro Santantonio

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Max Wattage

3x16W

Lyskilde

LED

Materiale

Stål/Tekstil

Størrelse

Ø55cm/ H:45cm, Lampefød: Ø52cm /H:184cm

IP

IP20

Om producenten
Axolight er en italiensk belysningsproducent specialiseret i high-end dekorative lamper med et ”MADE IN ITALY ” design. Grundlagt i nærheden af Venedig for 25 år siden har virksomhed i dag sine driftscentre i Italien og USA, repræsentanterne i omkring 90 lande i hele verden. Et hvert Axolight – produkt, uanset om det er en standard – eller en skræddersyet, er projekteret, udviklet, testet og håndsamlet i virksomhedens værksted- laboratorium i Scorzè – Venedig. Axolight designer og fremstiller produkter (klar til levering og tilpasset) til store, mellemstore og små rum. For hvert produkt, der er repræsenteret her, er det muligt at kende det dimensionale tilbud ved at følge indikationen på størrelser S, M, L, XL. Axolight fremstiller sine produkter ved at transformere omkring flere forskellige materialer (primært metaller, tekstiler og glas). I 2018 blev Jewel, det første Axolight- produkt som blev fremstillet i genanvendeligt nylon, glasfiber og aluminium, Jewel er en samling af pendellamper, hvis særegnet element er en dobbelt-krydset bur, lavet af nylon og genanvendeligt glas, som omfavner en konisk form i aluminium, hvor LED-lyskilde er placeret. Jewel er designet af Clara del Portillo og Alex Selam. Axolights multidisciplinære team er i stand til at give form til umulige designobjekter og iscenesætte et stemningsfuldt lysspil. Holdet glæder sig også over at skabe lysende objekter i autonom kreativitet. Det sidste objekt er Ego, som er en form af lysstrøm og en utvivlsom syntese af kreativitet og kreativitet. Ego er lavet af messing og er en syntese af personlighed og elegance. Perfektionen af de anvendte linser genererer en lysstrøm så attraktiv som den er uventet. Mario Alessiani  er en anderkendt designer ved Axolight,  han har designet  Float-kollektion. Float er en multifunktionel og bærbar lampe som kan bruges inde og ude, den er designet til forskellige anvendelser: bord, væg, ophæng og gulv i samme lampe. Lampen er opladelig og gør den også derfor ekstrem anvendelig i forskellige sammenhænge ude og inde. Axolight startede produktionen af ​​den første prototype i anledning af Verdens miljødag, der er dedikeret til temaet plastaffald. Dette symbolske valg koncentrerer opmærksomheden om et aktuelt emne af grundlæggende betydning for virksomhedskulturen for det mærke, der designer, konstruerer og bringer avancerede designlamper til markedet uden at glemme miljømæssig bæredygtighed. Axolight fremstiller  produkter med respekt for mennesker og miljø.