Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Antidark VIP W120

Til forrige side
Type: LED-væglamperProducent: Antidark
Pladsholder
  • antidark vip w120 hvid Elministeren
  • antidark vip w120 krom Elministeren
  • antidark vip w120 messing Elministeren
998,00 kr
998,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Hvis Du søger noget nyt og moderne, så er Antidark VIP W120 væglampe lige noget for Dig. Lampen er enkel i sit udtryk, men giver lige det lys der er behov for. Antidark VIP P120 kan justeres omkring sin akse og retningsbestemme lyset.

Ø12cm

H16,5cm

Bredde19cm

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

8W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Farvegengivelse

90

Lumen

519

Levetid LED

20000

Spredning

60gr.

Farve

, , ,

IP

20

Om producenten
”Defy Darkness – embrace light” [Trods mørket – omfavn lyset] lyder payoff’et for det nye danske designer-brand ANTIDARK, hvis vision er at levere veludformede, avancerede og state-of-the-art lyskilder til det professionelle og private belysningsmarked.

Design og LED-teknologi går hånd i hånd

Bag det nye brand står det kendte Scan Studio, som er et solidt dansk firma med +30 års erfaring i lys og produktudvikling. ANTIDARK har klare ambitioner om at tegne lamper, hvor design og LED-teknologi går hånd i hånd. Dermed skaber de produkter, der holder i æstetisk udtryk og funktion.

Pendler og spots

Den første kollektion blev introduceret på Skandinaviens designmesse Northmodern i København og på Interiør- og designmesse Formland i Herning i efteråret 2016. ANTIDARKs produkter består af pendler og spots, som alle kan lysdæmpes ved hjælp af lysdæmper, som passer til LED-lyskilder. Blandt de nyeste produkter er de enkle, funktionelle og stilrene lamper EASY og MOON.

Læs mere