Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Antidark Oculus S100

Til forrige side
Type: LED-loftlamperProducent: Antidark
995,00 kr
995,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Et perfekt navn til et originalt design. Lampen kan nemt vendes og drejes og kan justeres helt efter eget behov. Lampen Oculus kan både bruges som loft lampe i gangen eller i køkkenet, men kan også nemt monteres i væggen, i henholdsvis stuen eller soveværelset. Lampen er tilgængelig i hvid eller sort.

9W LED. Dæmpbar 2700K. 730lm. BA 33°. CRI 90+ A->A++. 35.000h. IP 20. Ø:10.2 cm. D:8.4cm. Med monteringsplade.

Produktspecifikationer
Farve

,

Om producenten
”Defy Darkness – embrace light” [Trods mørket – omfavn lyset] lyder payoff’et for det nye danske designer-brand ANTIDARK, hvis vision er at levere veludformede, avancerede og state-of-the-art lyskilder til det professionelle og private belysningsmarked.

Design og LED-teknologi går hånd i hånd

Bag det nye brand står det kendte Scan Studio, som er et solidt dansk firma med +30 års erfaring i lys og produktudvikling. ANTIDARK har klare ambitioner om at tegne lamper, hvor design og LED-teknologi går hånd i hånd. Dermed skaber de produkter, der holder i æstetisk udtryk og funktion.

Pendler og spots

Den første kollektion blev introduceret på Skandinaviens designmesse Northmodern i København og på Interiør- og designmesse Formland i Herning i efteråret 2016. ANTIDARKs produkter består af pendler og spots, som alle kan lysdæmpes ved hjælp af lysdæmper, som passer til LED-lyskilder. Blandt de nyeste produkter er de enkle, funktionelle og stilrene lamper EASY og MOON.

Læs mere