Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Antidark Moon C260

Til forrige side
Type: LED-loftlamperProducent: Antidark
1.545,00 kr
1.545,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Hvis Du søger noget nyt og moderne, så er Antidark Moon plafond lige noget for Dig. Lampen er enkel i sit udtryk, men giver lige det lys der er behov for.

Ø26cm

H8cm

Produktspecifikationer
Farve

,

Om producenten
”Defy Darkness – embrace light” [Trods mørket – omfavn lyset] lyder payoff’et for det nye danske designer-brand ANTIDARK, hvis vision er at levere veludformede, avancerede og state-of-the-art lyskilder til det professionelle og private belysningsmarked.

Design og LED-teknologi går hånd i hånd

Bag det nye brand står det kendte Scan Studio, som er et solidt dansk firma med +30 års erfaring i lys og produktudvikling. ANTIDARK har klare ambitioner om at tegne lamper, hvor design og LED-teknologi går hånd i hånd. Dermed skaber de produkter, der holder i æstetisk udtryk og funktion.

Pendler og spots

Den første kollektion blev introduceret på Skandinaviens designmesse Northmodern i København og på Interiør- og designmesse Formland i Herning i efteråret 2016. ANTIDARKs produkter består af pendler og spots, som alle kan lysdæmpes ved hjælp af lysdæmper, som passer til LED-lyskilder. Blandt de nyeste produkter er de enkle, funktionelle og stilrene lamper EASY og MOON.

Læs mere