Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Antidark NEM W100 Havelampe Sort

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Antidark
1.195,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Easy W100 udendørsspot lever 100% op til sit navn. Easy er en væglampe der er nem at montere, den kan dreje 360 grader og kan samtidig vippes. Lampen kan fungere som både væg og loftslampe, alt efter behov.

Højde: 10cm

Diameter: 10,5 cm

Lyskilde: LED 10W 3000 Kelvin

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 90+

Lumen

643lm

Max. wattage

10W

Levetid LED

35000 timer

Størrelse

Ø10,5cm/H:10cm

Farve

Om producenten
”Defy Darkness – embrace light” [Trods mørket – omfavn lyset] lyder payoff’et for det nye danske designer-brand ANTIDARK, hvis vision er at levere veludformede, avancerede og state-of-the-art lyskilder til det professionelle og private belysningsmarked.

Design og LED-teknologi går hånd i hånd

Bag det nye brand står det kendte Scan Studio, som er et solidt dansk firma med +30 års erfaring i lys og produktudvikling. ANTIDARK har klare ambitioner om at tegne lamper, hvor design og LED-teknologi går hånd i hånd. Dermed skaber de produkter, der holder i æstetisk udtryk og funktion.

Pendler og spots

Den første kollektion blev introduceret på Skandinaviens designmesse Northmodern i København og på Interiør- og designmesse Formland i Herning i efteråret 2016. ANTIDARKs produkter består af pendler og spots, som alle kan lysdæmpes ved hjælp af lysdæmper, som passer til LED-lyskilder. Blandt de nyeste produkter er de enkle, funktionelle og stilrene lamper EASY og MOON.

Læs mere