Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Antidark DOLIO W90 LED Rund 2x4W Sort Havelampe

Til forrige side
Type: HavelamperProducent: Antidark
1.395,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

En unik og original og simpel udendørslampe, der passer ind i et hvert hjem. Den har et rundt design som med Antidarks høje kvalitet kan bruges til at lyse op i haven. DOLIO lampen kan monteres direkte på huset og kan sagtens arbejde med huse i alle mulige farver.

Højde: 13 cm

Diameter: 10,5 cm

Lyskilde: Indbygget led 2x4W 3000 Kevin

Produktspecifikationer
Spænding

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80+

Levetid LED

35000 timer

Dæmpning

Størrelse

Ø10,5cm/H:13cm

IP

IP65

Om producenten
”Defy Darkness – embrace light” [Trods mørket – omfavn lyset] lyder payoff’et for det nye danske designer-brand ANTIDARK, hvis vision er at levere veludformede, avancerede og state-of-the-art lyskilder til det professionelle og private belysningsmarked.

Design og LED-teknologi går hånd i hånd

Bag det nye brand står det kendte Scan Studio, som er et solidt dansk firma med +30 års erfaring i lys og produktudvikling. ANTIDARK har klare ambitioner om at tegne lamper, hvor design og LED-teknologi går hånd i hånd. Dermed skaber de produkter, der holder i æstetisk udtryk og funktion.

Pendler og spots

Den første kollektion blev introduceret på Skandinaviens designmesse Northmodern i København og på Interiør- og designmesse Formland i Herning i efteråret 2016. ANTIDARKs produkter består af pendler og spots, som alle kan lysdæmpes ved hjælp af lysdæmper, som passer til LED-lyskilder. Blandt de nyeste produkter er de enkle, funktionelle og stilrene lamper EASY og MOON.

Læs mere