Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Antidark A2 S240 Pendel-skærm

Til forrige side
Type: IndendørslamperProducent: Antidark
Nyhed
449,00 kr
449,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Antidark A2 S240 Pendel-skærm

Designet af ANTIDARK Design Studio

A2-kollektion

A2 er en serie modulære pendellamper, der består af en pendel-top og en skærm, hvilke findes i forskellige farver. Dette todelte produkt sættes sammen og hermed giver mange kombinationsmuligheder for at skabe dekorative nuancer til at fremhæve indretningen i hjemmet. Gør som det ønskes og kombiner dem i samme farve eller varier farven for at skabe et ekstra legende look.

A2 pendellampe skaber et elegant lys og passer smukt ind over alt f.eks. over køkkenbordet, spisebordet eller barbordet, samtidig er det helt sikkert en perfekt løsning til soveværelse eller et hyggeligt hjørne i stuen.

Bemærk at her bestilles blot pendel-skærm.

 Antidark A2 S240 Pendel- skærm

Skærmens størrelse er Ø24cm/H:15,4cm

Vælg mellem 5 forskellige farver.

Se også Pendel-top A2 T170

 

Produktspecifikationer
Materiale

Metal

Størrelse

Ø24cm/H:15,4cm

Farve

, , , ,

Om producenten
”Defy Darkness – embrace light” [Trods mørket – omfavn lyset] lyder payoff’et for det nye danske designer-brand ANTIDARK, hvis vision er at levere veludformede, avancerede og state-of-the-art lyskilder til det professionelle og private belysningsmarked.

Design og LED-teknologi går hånd i hånd

Bag det nye brand står det kendte Scan Studio, som er et solidt dansk firma med +30 års erfaring i lys og produktudvikling. ANTIDARK har klare ambitioner om at tegne lamper, hvor design og LED-teknologi går hånd i hånd. Dermed skaber de produkter, der holder i æstetisk udtryk og funktion.

Pendler og spots

Den første kollektion blev introduceret på Skandinaviens designmesse Northmodern i København og på Interiør- og designmesse Formland i Herning i efteråret 2016. ANTIDARKs produkter består af pendler og spots, som alle kan lysdæmpes ved hjælp af lysdæmper, som passer til LED-lyskilder. Blandt de nyeste produkter er de enkle, funktionelle og stilrene lamper EASY og MOON.

Læs mere