Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Alfa Skotlampe LED

Til forrige side
Type: SkotlamperProducent: Glamox
  • alfa-skot-mhalvskaerm-1x18W.jpg
  • alfa_30-22_black.png
glamox logo
2.965,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Alfa Skotlampe LED er en vandalsikker lampe i støbt aluminium, med opal skærm i polycarbonat. Mulighed for ledningsindføring gennem membrannipler i bunden af armaturet for 3×2,5mm koblingsstykke.

230V

LED

12W

3200 Kelvin

Ø:25,8cm

D:15,0cm

Brand

Glamox

Glamox er et førende belysningsbrand til de professionelle markeder onshore og offshore. Glamox har et komplet produktsortiment til skoler, sundheds-faciliteter, industrielle bygninger, hoteller og restauranter.

Energieffektive og nemme at installere

Glamox’ mange produkter er alle af høj teknisk kvalitet og findes til en lang række anvendelsesområder, fx parkeringsanlæg, fællesarealer, kantiner og læringsrum. Produkterne er anerkendte for at være energieffektive og nemme at installere. Glamox blev grundlagt i 1947 af opfinder og ingeniør Birger Hatlebakk fra Norge. I dag er Glamox en verdenskendt virksomhed med over 1200 medarbejdere.

Lærredet for en lysdesigner er sort

Alle Glamox-produkter er udviklet i tæt samarbejde med anerkendte designere fra hele verdenen. “Lærredet for en lysdesigner er sort” lyder det blandt andet fra designer Vesa Honkonen. Designernes fælles indgang til designet er, at produktet skal skabe en oplevelse af behagelige, fleksible og stimulerende arbejdsmiljøer, der øger effektiviteten. Samtidig er produkterne udviklet og testet af teknikere på egne forsknings- og testfaciliteter. Det betyder, at alle produkter er fremstillet og certificeret i overensstemmelse med relevante kvalitets- og miljøstandarder baseret på den nyeste teknologi og ekspertise samt flere generationers erfaring.

Læs mere

glamox logo
Produktspecifikationer
Farve

Model

Halvskærm

Spænding

Max. wattage

12W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Farvegengivelse

80

Lumen

81

Lumen/Watt

5

IK

IP

65

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter