Verner Panton | Stort udvalg i høj kvalitet - Elministeren.dk

Verner Panton

Flowerpot, Globe og Topan pendel er alle lamper designet af den ikoniske designer Verner Panton. En designer som ofte går under alias designernes Picasso. Ikke kun for sit design af lamper. Men også for sit design af smukke klassiske møbler.Lamperne har blandt andet medført, at han i dag er internationalt anerkendt. Vi har i Danmark ikke mange designere med et ligeså stort navn i udlandet som ham.

Farverig personlig sætter på designet

Verner Panton var en inspirerende og farverig personlighed, som i sit design legede med farver, former og lysest virkning på omgivelserne. Det har sat sit præg på de mange flotte designerlamper, som har vundet indpas i kvalitetsbevidste hjem.

Provokation bag designet

Designerens hovedmål var at provokere befolkningen til at bruge deres fantasi og flere farver. Han ville gøre deres omgivelser og indretning mere spændende. Selv elskede Verner Panton fantasifulde designs og har udtalt, at han var nødt til at overdrive for at få sin pointe til at trænge igennem. Gennem sin fantastiske karriere modtog Verner Panton utallige internationale designpriser.

Læs mere


Viser alle 9 resultater