Flos Glo-Ball S1 pendel

3.795,00 kr.

Produktinformation "Flos Glo-Ball S1 pendel"

Flos Glo-Ball S1 pendel er en klassiker designet af Jasper Morrison.

Den velkendte form egner sig til alle typer installationer og er tidsløs i sit udtryk.

Flos Glo-Ball S1 pendel giver et diffuseret lys. Diffuseren består af et eksternt håndblæst glas. Stålramme til diffuseren med hvidmalet stålroset til loftophæng. Stålkabel mellem ophæng og lampe inkl. 3.7mtr ledning..

Ø 330mm

H: 270mm + 3700mm wireophæng

BEMÆRK!! Kun 1stk. til denne pris, så først til mølle

 

 

 

Spænding: 230V
Fatning: E27
Max. wattage: 13W
Farvetemperatur: 3000K
Lumen: 1400
Vægt: 2.70kg
Farve: Opal
FLOS

Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.