Efterårs lækre TILBUD! Se med, her
Mærker
Kategori
Produkter
Pris
Størrelse
Farve

Lampefeber

Kvalitet, eksklusivt design højt og nøje udvalgte leverandører. Det er tre af kendetegnene bag det danske firma Lampefeber, der siden 1992 har specialiseret oftest nytænkende og klassiske lamper.

Dansk belysningsfirma i international liga

De fleste lamper er importeret fra lande som Italien, Spanien og Tyskland. Lande som alle er kendte for deres flotte design og kvalitetsprodukter. Det er én af årsagerne til, at lamperne bliver solgt til kunder i hele Skandinavien. Lampefeber sætter en ære i at medtænke detaljen og originaliteten i alle deres produkter, hvilket gør det spændende at gå på opdagelse blandt lamperne

Gazelle-prismodtager fire gange

Lampefeber har igennem årene vundet adskillige priser og anerkendelser. De har blandt andet vundet Gazelle-prisen fire gange. En pris, der gives til et firma med en sund forretning og med stærk økonomisk vækst. Ligesom de har vundet Reddot Design prisen. Senest har de i 2013 vundet designprisen på Formland messen i Herning for lampen Tilt, der er designet af firmaet NYTA og som forhandles her hos Elministeren. Ligesom vi forhandler de populære lamper som Marset og Studio Italia Design.

Læs mere

Viser alle 6 resultater

Bauhaus 90 væglampe
1.975,00 DKK
Udsalg
Lampefeber Mini Bossa pendel
Fra: 3.595,00 DKK3.235,00 DKK
Udsalg Tilt Globe by Nyt Elministeren
Tilt Globe by Nyta
Fra: 2.375,00 DKK2.137,00 DKK
Nyhed
Tilt pendel by Nyta Elministeren
Tilt pendel by Nyta
2.675,00 DKK
Udsalg Tilt S pendel by Nyta Elministeren
Tilt S pendel by Nyta
Fra: 2.250,00 DKK2.025,00 DKK
Udsalg Tilt væg by Nyta sort Elministeren
Tilt væg by Nyta
Fra: 2.975,00 DKK