Efterårs lækre TILBUD! Se med, her
Mærker
Kategori
Produkter
Pris
Størrelse
Farve

Lampe udsalg

Alle lampe tilbud samlet ét sted

Se vores store udvalg af tilbud på bordlampe, pendel, væglampe, havelampe mm. lige her!

Vi har altid et bredt udvalg af lækre lamper på tilbud. På denne side har vi alle samlet ét sted, så du kan frit kan vælge imellem alle de billige lamper, vi har i vores sortiment.

At vælge den rette lampe, er en kombination af dit specifikke behov og smag. Men hvis du er på udkig efter et godt tilbud, er siden her et rigtig godt sted at starte. Sortimentet af udsalgs lamper, variere og udskiftes løbende. Derfor er det vigtigt, at du holder godt øje med siden her, hvis du vil være sikker på at gøre en ekstra god handel. Du kan ligeledes tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi blandt andet præsentere ”Månedens Designer”, viser nye tilbud samt skriver om specifikke events som ”Black Friday” hvor der naturligvis er masser af gode tilbud på lamper.

Udsalg på Design lamper

I vores sortiment har vi altid et kæmpe udvalg af design lamper, og her på siden vil du finde Design Lamper tilbud. Som sagt variere vores tilbud, men hver måned har vi en Designer der bliver udvalgt som ”Månedens Designer”. Ud fra designerens sortiment, udvælger vi nogle specifikke produkter, som kommer på tilbud. Disse produkter vil ligeledes fremgå af denne side.
Af vores designere kan nævnes Verner Phanton, Michael Anastassiade, Phillippe Starck, Dima Loginoff m.fl.

Verner Phanton Lampe tilbud

Verner Phanton er en af vores mest eftertragtet Danske Designere. Han står bag en række populære klassiker, som med sikkerhed vil forblive et kendetegn på kvalitet og unikt, tidsløst design. Fra tid til anden, vil Verner Phanton lamperne ligeledes være at finde i blandt vores Lampe tilbud.

Louis Poulsen Lampe tilbud

Louis Poulsen er nok klassikeren over klassikeren når det kommer til dansk lampe design. Louis Poulsen har rødder helt tilbage til 1874, men kom først for alvor i gang med elektronik delen i 1892. I vores sortiment at lamper på tilbud, vil du fra tid til anden ligeledes bliver præsenteret for produkter fra netop Louis Poulsen.

Vi håber meget at du finder vores sortiment interessant og finder din nye lampe her hos os.

Læs mere

Nyhed
Udsalg Belid Buddy bordlampe Sand Elministeren
Belid Buddy bordlampe
1.495,00 DKK 1.345,00 DKK
Udsalg
Lampefeber Mini Bossa pendel
Fra: 3.595,00 DKK3.235,00 DKK
Månedens designer
Udsalg Marset Santorini udendørs pendel sennep
Marset Santorini udendørs pendel
1.975,00 DKK1.777,00 DKK
Udsalg
Nordlux Blokhus havelampe kobber
1.999,00 DKK 999,00 DKK
Udsalg Tilt Globe by Nyt Elministeren
Tilt Globe by Nyta
Fra: 2.375,00 DKK2.137,00 DKK
Udsalg Tilt S pendel by Nyta Elministeren
Tilt S pendel by Nyta
Fra: 2.250,00 DKK2.025,00 DKK
Udsalg Tilt væg by Nyta sort Elministeren
Tilt væg by Nyta
Fra: 2.975,00 DKK