Sæsonens lækre TILBUD! Se med, her
Mærker
Kategori
Produkter
Pris
Størrelse
Farve

Luminiz

Danske Luminiz producerer eksklusive lamper til udendørs brug designet af den danske designer Jørgen Hørup Henriksen. Lamperne fås i forskellige varianter, som kan hænge, stå på terrassen eller sættes i jorden med de medfølgende jordspyd. Jørgen Hørup Henriksen er idemanden/designeren bag alle firmaets lamper. Han har blandt andet vundet Formlands Designpris, som tildeles for unikt design med nyskabende og funktionelle kvaliteter

Ikke kun udendørslamper

Virksomheden har i flere år været kendt for sine kvalitetslamper med unikt spydkoncept til udendørs brug. Flere beskriver særligt havelamperne fra Luminiz som kunststykker, der løfter enhver have. I deres nye Mathilde-serie indgår også en lampe til indendørs brug. Mathilde-lampen emmer af den samme tidløse ånd, som de øvrige produkter i virksomhedens sortiment. Mathilde-lampen er udformet i rustfri stål, som forbliver pænt, eller kobber der patinerer smukt med tiden.

Alt produceres i Danmark

Tidligere blev lamperne produceret i udlandet, men Luminiz laver nu alting selv, og skal de have hjælp udefra, så kommer det fra lokalområdet i Stevns. Dette for at sikre den højeste kvalitet.

Læs mere

Viser alle 4 resultater

Luminiz havelampe sæt Helena Elministeren
Luminiz havelampe sæt Helena
Fra: 2.995,00 DKK
Havelampe sæt Sanina Elministeren
Luminiz havelampe sæt Sanina
Fra: 2.995,00 DKK
Luminiz Mathilde bedlampe kobber Elministeren
Luminiz Mathilde bedlampe
Fra: 2.975,00 DKK
Luminiz Mathilde væglampe kobber Elministeren
Luminiz Mathilde væglampe
Fra: 975,00 DKK